[Dyplom. Incipit] Die Technische Hochschule der Freien Stadt Danzig erteilet diese Urkunde ... / Technische Hochschule der Freien Stadt Danzig. ([wydawca nieznany], 1933)
Dyplom potwierdzający nadanie tytułu inżyniera.