Konzert der ukrainischen Lieder. (Danzig : [s.n., 1927)
Program koncertu, który miał miejsce 17 lipca w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne