Włodzimierz Jan Zakrzewski : punkty odniesienia = points of reference - Monkiewicz, Dorota (1961- ).; Torchała, Joanna; Firla, Ian (1970- ). (Warszawa : Muzeum im. Xawerego Dunikowskiego, Oddział Muzeum Narodowego w Warszawie, 2000)
Katalog wystawy: Muzeum im. Xawerego Dunikowskiego w Królikarni, 2000.
Bibliogr. przy niektórych rozdz., w kalendarium wystaw oraz na s. 176-[179].
Tekst równol. pol. i ang.
Keywords: Zakrzewski, Włodzimierz Jan -- (1946-2025) -- katalogi wystaw