Zarządzenie Ministra Ziem Odzyskanych z dnia 16 maja 1946 r. o kontroli ludności niemieckiej = Anordnung Des Ministeriums von Befreietn Gebieten vom 16. Mai 1946. / Wl. Gomulka. - Gomułka, Władysław (1905-1982) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią zarządzenia.