Zarządzenie Ministra Ziem Odzyskanych z dnia 16 maja 1946 r. o kontroli ludności niemieckiej = Anordnung Des Ministeriums von Befreietn Gebieten vom 16. Mai 1946. - Gomułka, Władysław (1905-1982). (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią zarządzenia.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
Tekst równolegle w języku polskim i niemieckim.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Dawne terytoria niemieckie na Wschodzie -- 1945-1970 -- druki ulotne