Zawiadomienie do ludności polskiej i żydowskiej, zamieszkałej na terytorium Litewskiej SRR. ([S.l. : s.n.], 1944)
Afisz inf. o ewakujacji ludności pol.
Keywords: Polacy -- Litwa -- 1900-1945.; Litwa -- emigracja i imigracja -- 1900-1945.; Litwa -- ludność -- 1900-1945.