Rolf Hochhuth - Namiestnik / Teatr Narodowy. - Świerzy, Waldemar (1931-2013) (Teatr Narodowy, 1966)
Plakat przedstawienia w bieli i czerni z kontrastującymi napisami w kolorze fioletowym, przedstawia bezkształtną białą bryłę zwieńczoną kopułą na czarnym tle.