Rolf Hochhuth - Namiestnik - Świerzy, Waldemar (1931-2013).; Teatr Narodowy (Warszawa ; 1954- ). (Warszawa : Teatr Narodowy, 1966)
Plakat przedstawienia w bieli i czerni z kontrastującymi napisami w kolorze fioletowym, przedstawia bezkształtną białą bryłę zwieńczoną kopułą na czarnym tle.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatry -- Polska -- Warszawa -- 1945-1990.; Plakaty -- 1945-1990.