Ex-libris W.E. : : Gdynia 1946-1956. - Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977) ([wydawca nieznany], 1956)
W centrum kompozycji dekoracyjny medalion zabarwiony na kolor bordowy. Po bokach gałązki; napis nad i pod medalionem. Czarne tło.