50 lat Białostockiego Teatru Lalek / A. Dworakowski. - Dworakowski, Andrzej (1954- ). ([wydawca nieznany], 2003)
Plakat z okazji 50 lat działalności Białostockiego Teatru Lalek. Nazwisko autora przy prawej krawędzi u dołu.