50 lat Białostockiego Teatru Lalek - Dworakowski, Andrzej (1954- ). ([Białystok] : [wydawca nieznany], 2003)
Plakat z okazji 50 lat działalności Białostockiego Teatru Lalek. Nazwisko autora przy prawej krawędzi u dołu.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.