Sopoty : Wolne Miasto Gdańsk kąpielisko światowej sławy. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1935)
Folder reklamowy Sopotu.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane