[Afisz. Incipit] W Hali Dworca Morskiego w Gdyni odbędzie się międzynarodowy mecz bokserski ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o zawdodach bokserskich w Gdyni, 16.12.1948 r.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.