[Sierpień 80'] : [przyjazd Księdza Henryka Jankowskiego] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia fiata 125 p, w którym siedzi ksiądz Hanryk Jankowski, przed bramą nr 2 Stoczni Gdańskiej, ujęcie z dachu stołówki stoczniowej, sierpień 1980 rok.