Ex Libris Lech Kalinowski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia stylizowany inicjał romański. U dołu napis: Ex Libris Lech Kalinowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.