Dom w kolorze program do projektowania kolorystyki elewacji, pokrycia dachowego / Multimedia Communication. (Murator, 2009)
Program został przygotowany w celu tworzenia szybkich wizualizacji kolorystycznych dla projektowanych elewacji z wykorzystaniem materiałów Murator. Podstawowym funkcjonalnym założeniem jest tworzenie projektów kolorystycznych na podstawie istniejących zdjęć cyfrowych lub komputerowych wizualizacji projektowanych budynków.