Dom w kolorze program do projektowania kolorystyki elewacji, pokrycia dachowego - Wydawnictwo Murator (Warszawa : Murator, 2009)
Program został przygotowany w celu tworzenia szybkich wizualizacji kolorystycznych dla projektowanych elewacji z wykorzystaniem materiałów Murator. Podstawowym funkcjonalnym założeniem jest tworzenie projektów kolorystycznych na podstawie istniejących zdjęć cyfrowych lub komputerowych wizualizacji projektowanych budynków.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dod. do czasopisma Murator (2009).
Minimalne wymagania systemowe : PC ; Windows 98/Me/Vista, procesor Pentium 3, 1 Ghz, 512 pamięci RAM, CD-ROM.
Keywords: Kolor w architekturze