Aleksander Fredro - Śluby panieńskie / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1970)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 24.03.1970 r. Miejski Dom Kultury w Rumi. Reżyseria: Stefania Domańska, scenografia: Jadwiga Pożakowska.