Aleksander Fredro - Śluby panieńskie - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1970)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 24.03.1970 r. Miejski Dom Kultury w Rumi. Reżyseria: Stefania Domańska, scenografia: Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.