Zarządzenie Prezydenta Miasta Gdańska w sprawie zwalczania wścieklizny psów - Tredjakowski, Jerzy (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz 27.10.1947 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła