Wypadek drogowy pod Gniewem - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia rozbitą w wyniku wypadku cięzarówkę, 15 grudnia 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Wypadki drogowe -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografia prasowa