[Afisz. Incipit] Polski Związek b. Więźniów Politycznych ... zawiązuje Koło w Malborku ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zawiązaniu koła i zebraniu Związku b. Więźniów Politycznych 28.09.1946 r. w Malborku.