[Afisz. Incipit] Polski Związek b. Więźniów Politycznych ... zawiązuje Koło w Malborku ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zawiązaniu koła i zebraniu Związku b. Więźniów Politycznych 28.09.1946 r. w Malborku.
Keywords: Polski Związek byłych Więźniów Politycznych -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.