Polskie Stronnictwo Ludowe Zarząd Powiatowy w Gdyni wzywa swoich członków [...] / Polskie Stronnictwo Ludowe Zarząd Powiatowy w Gdyni. ([s.n.], 1946)
Afisz nawołujący do obchodów I rocznicy wyzwolenia Gdyni.