Ex Libris Witolda Korskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1964)
Przedstawia profil twarzy, napis u góry: Ex Libris, wzdłuż prawego boku łukiem: Witolda Korskiego, niżej gałązka róży. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.