Ex Libris Witolda Korskiego - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Korski, Witold (1918-2003). ([S. l.], 1964)
Przedstawia profil twarzy, napis u góry: Ex Libris, wzdłuż prawego boku łukiem: Witolda Korskiego, niżej gałązka róży. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut.