Ex Libris C. J. Van Raam W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Przedstawia motyla siedzącego w otwartym oknie, przez które widać drzewa. U dołu napis: Ex Libris C. J. Van Raam. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.