Ex Libris C. J. Van Raam - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Van Raam, C. J. ([Gdynia, 1983)
Przedstawia motyla siedzącego w otwartym oknie, przez które widać drzewa. U dołu napis: Ex Libris C. J. Van Raam. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999