Krzysztof Dzierżanowski Ex Libris / Andrzej Boryowski. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1968)
Herb miasta na pofalowanej szarfie, u góry napis: Krzysztof Dzierżanowski Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.