Poznawanie własnego ciała - Schlichting, Helga (1964- ). (2016)
Zakres i treść: doświadczanie własnego ciała przez dzieci i młodzież z głęboką niepełnosprawnością, przekazywanie doświadczeń związanych z ciałem w codziennych sytuacjach, zakładanie i zdejmowanie butów, transfer z wózka inwalidzkiego na kozetkę rehabilitacyjną, mycie się i mycie zębów.
Tyt. nagł.