[Carl Kabrun]. ([Gdańsk], 1820)
Przedstawia portret w półpostaci Carla Kabruna (1805-1835), syna gdańskiego kupca Jakob Kabrun.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce i data powstania według biografii portretowanego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w; Portrety -- Polska -- 19 w