Aliny Langrovej Ex Libris / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W szerokim obramowaniu stylizowane słońce z promieniami. Na obramowaniu napis: Aliny Langrovej Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.