[Afisz teatralny. Incipit] Opera Leśna Sopot - Lipiec 1966 My fair lady ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o musicalu 26 i 28.07.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego w Gdyni.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.