Ex libris Gdańsk Community Foundation : Johannes Hevelius 2011 / Martin R. Baeyens. - Baeyens, Martin R. (1943- ). (2011)
Prostokąt podzielony na dwie części ciemną i jasną, na części ciemnej napis: Ex libris Gdańsk Community Fundation. Na części jasnej umieszczono półkolisty jakby fragment mapy nieba z postaciami i fantastycznymi zwierzętami, napis: Johannes Hevelius 2011.