Verein zur Hebung des Ostseebades Bohnsack An der Weichsel. - Gützlaff, Martin (Danzig : Verlag Martin Gützlaff, 1916)
Przedstawia fragment wsi, na pierwszym planie rybacy przy sieciach, ok. 1916 r.
Data wg biogramu wyd. i stempla pocztowego na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Sobieszewska, Wyspa (Polska) -- karty pocztowe