Atlas samochodowy Polski programowanie Tomasz Grochowski. - Grochowski, Tomasz (Wydawnictwo Kartograficzne Geodia, 2004)
Atlas zawiera mapę administracyjną Polski oraz plany 18 miast w skali 1:50 000. Zawiera również funkcje ułatwiające planowanie trasy podróży (wyszukiwanie najkrótszej lub najszybszej trasy).