Atlas samochodowy Polski - Grochowski, Tomasz (Warszawa : Wydawnictwo Kartograficzne Geodia, 2004)
Atlas zawiera mapę administracyjną Polski oraz plany 18 miast w skali 1:50 000. Zawiera również funkcje ułatwiające planowanie trasy podróży (wyszukiwanie najkrótszej lub najszybszej trasy).
Tyt. z ekranu tytułowego.
Minimalne wymagania systemowe : komputer PC z procesorem Pentium 100 MHz ; system operacyjny MS Windows 9x/ME/NT/2000/XP ; Ram 32 MB ; napęd CD-ROM 8x ; głośniki ; karta graficzna SVGA (800x600) ; true color (24 bity) ; myszka.
Keywords: Polska -- mapy; Mapy dróg -- 1990-.