Wrzeszcz - róg ul. Danusi i ul. Wyspiańskiego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienicę na rogu ulic Danusi i Wyspiańskiego w Gdańsku - Wrzeszczu, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie, autor wg pieczątki.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie