Ex Libris H. Buriot-Darsiles : Vt Vnda Cita Flavit Vita / CF. - Fontenay, Charles de (1889-1916) ([wydawca nieznany], 1916)
Szpaler drzew, napis u góry: Ex Libris, u dołu: H. Buriot-Darsiles, niżej pod kreską: Vt Vnda Cita Flavit Vita. Sygnatura autora w obrębie kompozycji.