Komitet dzielnicowy P.P.S Stary Gdańsk urządza na zabawę taneczną - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). Komitet Dzielnicowy (Stary Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie 11.09.1948 r.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła