Sekretarz KC Olszowski w Stoczni Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia sekretarza Komitetu Centralnego PZPR Stefana Olszowskiego wizytującego Stocznię Gdańską, luty 1977 r.