[Afisz teatralny. Incipit:] Henryk Ibsen - Dom Lalki (Nora) / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1978)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w lutym 1978 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Henryk Rozen, scenografia Hanna Volmer.