[Afisz. Incipit] Dnia 28.09.1983 godzina 15.30 Puchar Zdobywców Pucharów Lechia Gdańsk - Juventus Turyn ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz informujący o meczu na stadionie Lechii w Gdańsku. Na druku logo Lechii i Juevntusu.
Keywords: Lechia Gdańsk; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.