Danzig Danziger Diele. - Stengel & Co. (Danzig : Stengel & Co., G.m.b.H., 1905)
Przedstawia Sień Gdańską, ok. 1915 r.
Data wg działalności wyd. oraz budowy k. poczt.
Fot. GD.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- karty pocztowe