[Afisz. Incipit:] Cygański Zespół Pieśni i Tańca Terno. (Sopot : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 17-21.07.1967 r. Teatr Letni KMS Sopot.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Cyganie; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne