Przepływy, współdziałania, kręgi możliwego : antropologia powodzenia / Tomasz Rakowski. - Rakowski, Tomasz (1974- ). (Idee i Etnografia, 2019)
Antropologiczny opis procesów rozwojowych zachodzących we współczesnej Mongolii.