[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację ... organizuje popołudniowe kursy krawiectwa i modniarstwa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach w terminie do 20.08.1947 r.