[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację ... organizuje popołudniowe kursy krawiectwa i modniarstwa ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach w terminie do 20.08.1947 r.
Keywords: Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.