Artur Maria Swinarski - Ararat. - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Plakat przedstawienia. Na plakacie - czarno-białe sylwetki trzech postaci. Nazwisko autora w prawym, dolnym rogu nieczytelne - Góra (?).
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1945-1970 -- plakaty