Wir zeigen Ihnen das sehenswerte Danzig. - Danziger Verkehrszentrale (Danzig : Danziger Verkehrszentrale, 1938)
Folder reklamowy Gdańska z mapką w jakich godzianch najlepiej fotografować zabytki miasta.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne